Pi̇co Wavelazer İle Vazgeçti̇ği̇ni̇z Dövmelerden Kurtulun
Buradasınız: Anasayfa / Blog
26 Kasım 2021, Cuma
PİCO waveLAZER İLE VAZGEÇTİĞİNİZ DÖVMELERDEN KURTULUN
Her Renkte Etkili Pico Wave Lazer Teknolojisi İle Vazgeçtiğiniz Dövmelerinizden 4-6 Seans ta sizi kurtaralım.
PİCO waveLAZER İLE VAZGEÇTİĞİNİZ DÖVMELERDEN KURTULUN

Pico Wave Lazerin Standart Q-Switch Lazerlere Göre Tedavide Bize Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Son 15-20 yıldır kullanılan nano saniyede atış yapan standart Q-Switch lazerler küçük boya partiküllerini görmediği için belli bir seanstan sonra dövmeyi yok edemiyor. PICOSURE Lazer ise bu boya partiküllerine de etki edip tedavi edebilmektedir.

Standart teknolojilere göre uygulanırken boya partiküllerini çok daha küçük birimlere parçaladığı için vücut savunma hücreleri hem daha kolay hem de çok boya partikülünü yutup ortamdan uzaklaştırarak yok etmektedir. Bu durum bize tedavide uygulayacağımız seans sayısını direk yarıya indirmemizi sağlamaktadır. Yani 10-12 seansla standart yöntemle tedavi edeceğimiz dövmeyi 5-6 seansa indirmiş oluyor. Yıllarca sürecek tedaviyi hem daha etkili hem de yan etki olmadan aylara dönüştürüp bize zaman kazandırmaktadır.

PİCO WAVE Lazer yeni yapılan dövmeye bile hemen uygulanıp maximum etki alınabiliyor. Yani standart yöntemlere göre dövme yapıldıktan sonra silmek için aylarca beklemeye gerek yoktur.

Standart lazerlerin renkli dövmelerde başarı şansı maalesef çok azdır. PICOSURE Lazer de ise tüm renkler (KIRMIZI, TURUNCU, SARI, YEŞİL, MOR, MAVİ) başarılı bir şekilde tedavi edilebilmektedir.

Her renk dövme picosure ile tedavi edilebilir mi?

Piko saniyede çalışan 755 dalga boyu sayesinde siyah, yeşil, kahve, mavi renkleri özel KTP başlığı ile kırmızı, sarı, turuncu renkteki dövmeleri yani tüm renkteki dövmeleri iz bırakmadan siliyor.

Pico Wave Lazer Dövmelerde Ne Kadar Etkilidir?

Cildi yakmadan, kanatmadan ve kabuk oluşturmadan standart yöntemlerle yapılan seans sayısını yarıya indirerek tüm renkteki dövmeleri tedavi etmektedir.

Pico Wave Lazer İle Dövme Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Dövmenin ne kadar önce yapıldığı, kullanılan boya yoğunluğu, dövmenin rengi ve yapıldığı bölgeye göre 4- 6 seans sürmektedir. Diğer lazerlerle yapılan tedavideki seans sayısını yarıya indirmektedir.

Picos Wave İle Dövme Silme İşleminden Sonra İz Kalır mı?

Saniyenin trilyonda biri gibi çok kısa zaman aralığında enerji ürettiği için ciltte yanma, kanama, parçalanmaya neden olmadığından iz kalmamaktadır. Ayrıca en küçük ve artık durumunda olan boya partiküllerine de etki ettiği için uygulandığı alanda iz kalmamaktadır. Tam tersi daha önce standart lazerlerle uygulanmış olan ve hem yok edilemeyen soluk kalmış dövmeleri yok etmekte hem de lazer yanığına bağlı oluşan lekeyi de azaltmaktadır.

 Antalya Dövme sildirme fiyatları 2022

Dövme sildirme fiyatları ,dövmenin büyüklüğüne,, rengine ve yoğunluğuna göre değişkenlik gösterir, minimal bir dövmenin seans fiyatları 150 TL den başlamaktadır.  Antalya Dövme sildirme fiyatları 2022 

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın